No more words

Daca as avea vreun pic de zvac si energie, as intra in blog si as sterge la sange sau as reedita la greu, as lasa doar postarile vechi de dinainte de copil si cu copilul, as sterge Sapunariul, ultimii ani, tot ce e scris de persoana care nu stiu cine e acum sau cine era atunci.

As lasa doar despre oamenii buni, n as face nicio referire la cei rai, pentru ca cei rai trebuie lasati in spate, uitati si iertati. Stiu asta acum.

Dar oamenii buni, pe de alta parte, fac parte din intimitatea mea si ar trebui protejati. Ma bucur mult ca mai exista oameni buni.

As lasa si visele, din orice perioada si de orice fel. Si as continua doar jurnalul de vise. Doar ca sint putine, cam unul pe saptamana pe care reusesc sa l retin.

Am visat de exemplu ca inghiteam broaste verzi, care se transformau sub pielea mea in rame care colcaiau sub pielea de la picioare. Rame multe si imbarligate, picioarele ma dureau si frematau sub durere, iar eu le smulgeam de sub piele cu mainile, cu pumnii, si incercam sa golesc corpul de aceste rame si de acea durere.

Leave a Reply