Day 12

Azi mi a aparut un cos.

In 12 zile de cand ma aflu aici am mancat o paine neagra cu seminte, de 400 de grame (eu renuntand de mult la paine). Bine, am mai oferit si altora in jur de 8-10 felii. Nu mi dau seama daca 400g in 12 zile e mult sau putin, poate trebuia sa ma uit la continutul caloric dar am aruncat punga.

Nutza a plecat, nu mai am cu cine sta de vorba, dar nu ma deranjeaza prea mult. Sint obisnuita cu tacerea si, in fond, am Fb, ceea ce pt mine a fost un mare ajutor in 2019 si sper sa fie si in 2020.

Asistenta mi a spus sa o evit pe “tigancusa”, aka pacienta bipolara. A lovit deja mai multe femei din personal si a rupt bluza unei paciente. Serile trecute cand am scris ca am visat urat, am visat o pe ea in intunericul rezervei mele, incercand sa ma stranga de gat.

Azi am citit si carticica aceea stupida, o sa fac o rubrica noua pe langa “Days of Sapunari”, “Carti citite 2020”, pentru ca anul asta am de gand sa ma reapuc. Maine vine BF cu doua carti (o sa le recitesc, ca mi am citit cam toata beletristica din biblioteca si au ramas necitite doar alea “grele”) iar in cateva zile, o sa primesc prin posta, de la Mihaela 🥰 de pe net (o alta fiinta minunata intalnita in periplul meu internautic) alte doua carti. Pentru ca eu mai stau aici cel putin doua saptamani.

Cum? Stimularea magnetico transcraniana? Poate de luni, bibicule. Azi am avut ceva destul de multa treaba cu dna psiholog, macar.

I miss my lovely home… 🤗

Leave a Reply